iColorFolder

iColorFolder

Gratuit
Cu iColorFolder, personaliza culoarea de fiecare Windows XP folder
Evaluare utilizator
4.0  (187 voturi)
Votul dvs.
Scor
2.5
100% software-ul curat. Verifică raportul.
Acest program a primit 6 premii
Cu iColorFolder, da culoare Windows XP foldere. Cu doar un click-dreapta, colorize foldere, și de a descoperi un nou mod intuitiv de clasificare a fișierelor. O privire rapidă este acum suficient pentru a identifica folderul sunteți în căutarea pentru ! Acum poti clasifica dosarele de Family. Red este un dosar Important, Orange este Urgent, Verde este Familiale... Alege atribuții care vă place, astfel încât să nu va șterge un dosar important de eroare.
iColorFolder este o lumină foarte moale, care nu rămâne în memorie. Se folosește un nativ functionnality de Windows XP pentru a fi mai eficient. Descoperi simplitatea: cu un singur clic-dreapta pe un folder colorați ; este necesar și numai necesare. iColorFolder este cu mândrie o Open-Source software-ului.
iColorFolder este la pachet cu trei apparences: default aparența de Windows XP dosare, un Mac OS X pielii și o Snow.E2 pielii. Dacă sistemul dumneavoastră este deja personalizate cu shellpacks ca WinOSX, va păstra același folder aparența. Dacă doriți mai multe skin-uri, puteți descărca Screenshots Section unele imagini care descriu iColorFolder și prezentarea funcționalităților. Încercați să-l ! Dacă nu vă place, puteți să-l dezinstalați complet și rapid.
Informații actualizate în data de: