iColorFolder

iColorFolder

Gratis
Med iColorFolder, kan du tilpasse fargen på hvert Windows XP mappe
Brukervurdering
4.0  (187 stemmer)
Din stemme
Score
3.4
100% ren programvare. Sjekk rapport.
Dette programmet har mottatt 6 utmerkelser
Med iColorFolder, gi litt farge til Windows XP mapper. Med bare en høyre-klikk, fargelegging mappene dine, og oppdag en ny intuitiv måte å klassifisere dine filer. En rask titt nå er nok til å identifisere den mappen du leter etter ! Du kan nå klassifisere dine mapper ved Family. Red er en Viktig mappe, Oransje er Viktige, Grønn er Familiær... Velg egenskaper som du liker, slik at du aldri slette en viktig mappen ved feil.
iColorFolder er en veldig lett og myk som ikke bor i minnet. Den bruker en innfødt functionnality av Windows XP til å bli mer effektive. Oppdage sin enkelhet: med et enkelt høyreklikk på en mappe du fargelegge den ; den er nødvendig og kun det nødvendige. iColorFolder er stolt en Open-Source programvare.
iColorFolder er sammen med tre apparences: standard apparence av Windows XP mapper, en Mac OS X hud og en Snow.E2 hud. Hvis systemet er allerede tilpasset med shellpacks som WinOSX, vil du ha den samme mappen apparence. Hvis du vil ha mer skins, kan du laste ned Screenshots Section noen bilder som beskriver iColorFolder og presentere det er funksjonaliteter. Prøv det ! Hvis du ikke liker det, kan du avinstallere det fullt og raskt.
Info oppdatert den: