iColorFolder

iColorFolder

Ingyenes
A iColorFolder, testre a színe minden Windows XP mappa
Értékelés
4.0  (187 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
3.4
100%-os tisztaságú szoftver. Ellenőrizze a jelentést.
A program 6 díjat kapott
A iColorFolder, adj egy kis színt Windows XP mappák. Csak kattintson a jobb gombbal, színezése a mappák, illetve felfedezni egy új, intuitív módon, hogy osztályozza a fájlokat. Egy gyors pillantás elég, hogy azonosítsa azt a mappát, amit keres ! Most már osztályozza a mappák által Family. Red egy Fontos mappa, Narancs, Sürgős, Zöld Familiáris... Válassza ki a dolgának, így soha nem töröl egy fontos mappa hiba.
iColorFolder egy nagyon könnyű, puha, hogy nem marad a memóriában. Ez használ egy bennszülött functionnality a Windows XP, hogy hatékonyabb. Fedezze fel az egyszerűség kedvéért: egyetlen kattintson a jobb gombbal a mappára, színezése ; a szükséges, csak az szükséges. iColorFolder büszkén egy Open-Source szoftver.
iColorFolder csomagban három apparences: az alapértelmezett apparence a Windows XP mappák, egy Mac OS X bőrt, majd egy Snow.E2 bőr. Ha a rendszer már testre shellpacks, mint WinOSX, akkor mindig ugyanazt a mappát apparence. Ha többet szeretne bőr, akkor töltse le a Screenshots Section, hogy egyes képeket leíró iColorFolder, bemutatása ez funkciókkal. Próbáld ki ! Ha nem tetszik, akkor távolítsa el teljesen, de gyorsan.
Információ frissítve: